Thursday, July 9, 2009

Contest Rumahku Syurgaku

Haaa ..kali ni aku nak masuk contest yang dinamakan "Rumahku Syurgaku" .. organize by Mamadanish78. So, kalau nak tau lebih-lebih lagi, klik le kat link tu ye. Haa, sambung balik cite. Ni la, aku dengan bangga dan slumbernye nak nunjuk suasana & keadaan kat bilik belakang rumah aku ni. Ahakss .. nak kata cam stor pun ye .. nak kate macam, hmmm .. macam apa ye ..?. Macam stor je la .. akekekeke.

Ekceli plannye weken ni nak kemas le. Tetiba tadi masa browsing terjumpa plak contest ni .. so, sebelum kemas ada baiknye aku join .. mana la tau kot2 menang, ngeeeee ..... Oh lupe plak nak bagitau, Umah aku Kat Semariang, Petra Jaya .. Kuching, Sarawak. Mak aii, panjang tuu alamat.

Barang-barang kat dalam bilik tu sebenonye hasil kumbahan *leh ke sebut ayat ni, sesuai ke ..?*. lepas kemas bilik2 yang lain. So, letak, sumbat le kat bilik blakang tu. Nanti ingat nak sorting, yang mana buleh pakai lagi, nak simpan dalam kotak ... yang mana yg tanak pakai lagi tu ... campak je kat tong sampah.

Ni ada dua keping gambo aku tempek. Pilih le yang mana bekenan di hati, kui .. kui .. kui. So .... ngkorang2 yg tengok ni, agak-agak ada harapan tak ..? akekekeke.

8 comments:

  1. Foarte interesant subiectul prezentat de tine.M-am uitat pe blogul tau si imi place tare mult
    Sigur am sa mai revin. O zi buna!

    ReplyDelete
  2. biar betikkk...
    takkan ni masuk contest rumahku syurgaku kot hehehe

    ReplyDelete
  3. hahaha...sama cam rumah kita... bilik belakang jadik bilik stor. segala macam adaaaa. ada can nak menang ni....gud luck

    ReplyDelete
  4. Amende plak la yg si Cioara Andrei ni cakap ye. Takpe, aku try carik dalam google trasnlate ... or anybody can translate it 4 me ? :D

    Ena Qaisya,
    Baca ler dulu syarat2 peraduan tu .. baru tau. Ahaksss :P

    ReplyDelete
  5. Mama-Danish & Sarah,
    Hikss, kita serupaaa ... kita serupaaaa ;D

    ReplyDelete
  6. cantekkkk view stor itew.. ngaaa~~ sama ler rupenye..

    ReplyDelete
  7. tHrEE oF us,
    hehehehe .... maceh, maceh ;D

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin

Jantung Hatiku .....

Lilypie - Personal pictureLilypie

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers