Saturday, March 20, 2010

Dah Nak Masuk 37 Minggu ....
























Pagi tadi aku ngan cik abe pi buat check up. Skang ni dah nak masuk 37 minggu dah. Tekanan darah OK, kandungan gula pon OK... Al-hamdulillah.

Aku check kat Pusat Pakar Perubatan Normah. Dekat je ngan umah aku. O&G aku Dr. Azizah ... since aku pegnen si kakak (Aisyah) memang dengan Dr. Azizah ni. She's very friendly.

Tapi kandungan air ketuban just ngam-ngam je kata doktor. So, next week kene check lagi. Harap-harap jangan le berkurangan. *saspen*. Kepala baby dah turun ke bawah, tapi lom 100% engage lagi. Dr. estimate maybe hujung minggu ni dah fully engage.

Kawan-kawan, doakan aku mudah & selamat bersalin ye. :)



3 comments:

Blog Widget by LinkWithin

Jantung Hatiku .....

Lilypie - Personal pictureLilypie

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers