Sunday, August 9, 2009

Colours Of Terengganu (Part 4)

Haaiii, bertemu lagi kita dalam episod 'Colours of Terenggganu', hehehehe. Ngkorang dah boring ke??, relak arrr, jgn le mareee ;). So, kali ni aku nak tepek gambo masa gi melawat 'Taman Tamadun Islam'. Nengok le ...


Ni signboard dia. Yang kat belakang tu masjid yg ada batu tergantung, kat Palestin tu. Nama dia aku x ingat le pulok.


Yang ni dah kat dalam area taman dah.


Taraaa, Taj Mahal ... cantik kan ??.


Yang ni plak, masjid kat Negara China.


Cube teke, ni masjid apa ?. ;) Macam biasa, ada yang nak tumpang glamer, hik hik hik


Yang ni nama dia, masjid merah kalau tak silap aku. Dekat ngan Taj Mahal. Apa-apa hal ngkorang leh carik kat google la, aku pon x kompom, heheehhehe.


Yang ni masjid .. hmm, ngkorang baca sindri laaa. ahakssss. Err, ada bebudak tompang enterprem sat ;)


Haa, ni la masjid kristal tu.

Sebenonya banyak lagi gambo replika masjid yang ada, tapi takut nanti korang boring plak, banyak bebeno episod nye .. so, aku dengan besar hatinya mengumumkan episod 'Colours of Terengganu' telah tamat. Sekian, harap maklum, kui kui kui.

...... the end

9 comments:

  1. bila nk smpai teganu lg nih..dah betaun x pg
    dh mcm2 ade skang ni npknye

    ReplyDelete
  2. ih...balik ganu je, ke jerteh...bila la nak lajak sampai masjid kristal...(ayat mengenang nasib badan :P)

    ReplyDelete
  3. best ek dpt tgk dkt2 masjid2 tu..heemm bila la nk ke terengganu ni..

    ReplyDelete
  4. neezareef,
    Ala, air asia kan ada. 'Now everyone can fly', uikss, promote le pulok :P hik hik hik

    sitisifir10 & mamalieyna,
    Insya-Allah, ada rezeki, pjgn umur ... sampai le tu *sedih je bunyik ayat awak tu yee* ;)

    ReplyDelete
  5. the end?? the end dah ke? biar betolll??

    ekekkeekekek...

    mane gmbr si ummi n abahnye?
    takkan dua2 pegang kamera at the same time kot.. ;-p

    ReplyDelete
  6. harap2 ada rezeki berjalan ke tganu ni

    ReplyDelete
  7. i wll be there soon...
    tunggu coti...

    ReplyDelete
  8. ^inas^,
    Gambo ummie ngan abahnye ???, biarlah rahsia, aaawww, akekekekeke ;P

    ** Perfect Love **,
    Insya-Allah, mudah2 an

    kuIna LadyInRed,
    Yeeehaaaa, Selamat bercuti, yeee :)

    ReplyDelete
  9. sonoknya jenhjalan kat ganu..hrtue ma p ganu x sempat masuk tmn monumen ni..cantek2 replika masjid tu.

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin

Jantung Hatiku .....

Lilypie - Personal pictureLilypie

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers