Thursday, July 23, 2009

Pengumuman Penting..!!!!

Woooo .... sabar, sabar .. relek, bawak betenang. Jangan le gabra wehh. Sebenoye tajuk tu sesaje je nak kasik gimmik, heksss. Jangan le marah, ok ..?? Pen merah pen biru, U marah, I lebiu, akekekeke.

Nak kabo ni, setat esok (Jumaat) sampai ari Ahad aku tak dapat meng online kan diri. Pasai apa ..??? hehehhe, pasai aku nak pi bercuti a.k.a holiday. hehehehe. Aku ngan anak-anak termasuk skali le ngan abah depa ni nak gi tganu wehh.


Tiket flight nye dah lama dah book. Masa tu tengah ada promosi, cik abe tu pon rembat lerrr. So, terpaksa la Aisyah ngan Amar 'cuti skolah' 2 ari. Jalan punye pasal .. iisskk, iisskk, iiskk. Kome jangan ikut perangai aku ni tau, hehehehe.

Balik dari holiday nanti aku tepek le gambo-gambo yang menarik ekk.


P/S: Ade sesape nak kirim kopok lekor ke ..?? ;P

13 comments:

  1. eden nak kopok lekoq pree.. leyy.. hahaaa

    ReplyDelete
  2. jalan sajek ko yek....!!!!
    ini TIDAK ADIL!!
    gi ganu wajik arr makang kopok leko

    ReplyDelete
  3. oh.. coti2 yo... eemmm nak keropok lekor freee

    ReplyDelete
  4. slmt jln2 terenganu..huhu
    bestnye...:)

    ReplyDelete
  5. selamatla bercuti erk...jeles2

    ReplyDelete
  6. hepi holiday.. enjoy ya..

    kalo kata nak kepok lekor.. sudi ke dikirim kan ke Ipoh... hihhiiii..

    ReplyDelete
  7. seronoknya gi jln2. kirim keropok lekor sikit ke sini ye ;)

    ReplyDelete
  8. aRe_uDear & CuTeMiUt78,
    Nak pree ke ..??, huk alohh, pree kalu, plastik bungkus je buleh ahh, akekekeke ;)

    Jasmin,
    Weh kak, bukang setakat kopok leko, sata, nasi dagang, makang belake .. heksss ;P

    Ummi salsabila & karkunah& adianiez AIDA,
    Insya-Allah kalau ada rezeki, leh ahh gi yee ;)

    kakyong & NaDiaH SiDeK & ummi afifah,
    Kalau nak kiring2 ni, tok dapak ahh. Kalau nok, datang makang umah ah .. ;). hehehhe

    ReplyDelete
  9. waaa...cuti-cuti m'sia nampak... excited nak tengok gambo2 holiday nih

    ReplyDelete
  10. wah-wah...selamat jalang-jalang carik makang... makang ikang dalang pinggang/dulanggg.. akekekeke...

    ReplyDelete
  11. Ann,
    Yg part 1 nyer dah siap tepek dah. Nantikan part yg seterusnye yeee .. hehehehe ;)

    aashaku,
    Huk aloh .. baik2 makang ikang, takut kang tercekik tulang, hikssss ;P

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin

Jantung Hatiku .....

Lilypie - Personal pictureLilypie

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers