Wednesday, July 29, 2009

Colours Of Terengganu (Part 1)

Ok lah, atas permintaan ramai, (Cheewahhh, cam betull je, hekss) maka aku pon tepek le gambo-gambo masa pi bercuti kat Terengganu tempoh hari. Oleh kerana cik abe aku rajin bebeno ambik gambo, maka gambo pon menjadi banyak ... maka aku akan buat part by part. *Cam telenovela plakss*.

So for the 1st part ni, aku tepek le gambo setat dari epot KL *LCCT*, sampai le kat hotel kitorang. Dah le kene pakai 2 flight *KCH-KL-KT*. Delay plak tu .. setat dari KCH lagi. Takpe le . saboo je le. Ate dah kate tambang murah, toksah le nak banyak songeh plak kan kan kan ...? ;)

Let me introduce all off you, the new pancha sitara, from swak..... akekekeekek.


Ni ler no flight kami.


Ni plak kapal terbangnye. *belon, kate org swak*


Ni ler ghupe epot kat Kuala Terengganu. Cantik kan senibina dia ??


Ni view dari tingkap bilik. Gayet le pulok ..!!!


Yang ni pong angle dari tingkap bilik


Cane bilik dia, OK tak ??. P/S: Yang ni masa baruu je sampai bilik. Tak lama lepas tu, dah takde rupe lagi dah .. dah macam kene tsunami, akekekekeke.


Ni la hotelnya, Felda Residence.


Kitorang stay kat level 14. Tinggi siut.

10 comments:

  1. salam...dah lama tak gi teganu kak....kepok lekor satuu

    ReplyDelete
  2. alimaz,
    huk alohh .... nak makang maghi le umoh wehh. Heksss ;)

    **Perfect Love**
    Nanti, relek ... betenang, akekekeke. Tungguuuuuuuuuuuu ;P

    ReplyDelete
  3. bestnye dalan2 ganu...
    bkn men lg anak2 akak..huhu

    ala..br part 1 ke?..lmnyer..

    ReplyDelete
  4. salam..seronok yer g jenjalan...nak bgtau nanti mai ler blog kita ambil award yer...:)

    ReplyDelete
  5. syahadah,
    ha'ah, honeymoon ngan anak-anak, hehehehe ;)

    Ummi Salsabila,
    Part 2 akan menyusul .. tunguuuuuuuuuu ;P

    Linda_Shamsul,
    Oh ye ke ..??, nanti kite pi amik ye.
    Maceh .. macehh :)

    ReplyDelete
  6. jangan lupa kopok lekor ye ..

    ReplyDelete
  7. air laut jugak x de........................

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin

Jantung Hatiku .....

Lilypie - Personal pictureLilypie

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers